Forpremiere på Find Dory

Ugen der gik og opskrift på hjemmelavede vafler

IMG_1094

Så gik uge 32 med hovedtemaet skolestart – det kan du læse om her. Cornelias skolestart har fyldt rigtig meget i ugen, og selvfølgelig gjorde den det. At starte i skolen er en stor omvæltning for både børn og forældre, og vi skal allesammen lære, hvordan det er at være og have et skolebarn. Der er mange nye ting at lære i skolen, f.eks. fortalte en af Cornelias klassekammerater mig forleden dag, at det er “hårdt OG sjovt at gå i skole… Det er hårdt fordi læreren hele tiden bestemmer man skal gøre noget. Så skal man rejse sig – så skal man sætte sig ned – så skal man hente noget – så skal man sætte sig ned igen”. Der også mange nye regler børnene skal lære i helt nye omgivelser, hvor tingene fungerer meget anderledes end i børnehaven. Jeg er glad for den ordning, hvor majbørnene allerede begynder i SFO’en 1. maj, og bruger maj og juni til at lære SFO’en, de voksne og klassekammeraterne at kende. Så er der noget, der er mindre nyt og de har dannet nogle relationer imellem hinanden, når de begynder i skolen. Der var stor gensynsglæde, at Cornelia mødte sine veninder i skolegården den første dag – både med dem hun også gik i børnehave med og med de nye veninder fra klassen.

Så er jeg jo begyndt at blogge. Det er nyt for mig, og jeg synes det er spændende at dele forskellige tanker og oplevelser med jer. 1000 tak for at I læser med, det betyder rigtig meget for mig. Jeg har oprettet en side til bloggen på facebook, som du kan finde her og ‘synes godt om’. Tak til de af jer der allerede er med på facebooksiden – jeg knus-elsker hver og et ‘like’. I løbet af ugen har jeg skrevet blogindlæg om bl.a. mobning, som du kan læse her og om normeringer i daginstitutionerne, som du kan læse her.

Igår var Cornelia og jeg til forpremiere på Find Dory, som jeg kun kan anbefale! Det kan du læse mere om her. Michael har været på fisketur siden fredag og har dagene forinden haft aftenvagter. Så idag står i familiens tegn og der skal hygges igennem inden en ny uge begynder imorgen.
I den forbindelse vi jeg dele min opskrift på vafler med jer. De er supernemme og indeholder kun ingredienser, som jeg for det meste har i køkkenet.

Du skal bruge:

200 g hvedemel
75 g sukker
3/4 tsk vaniliesukker
3/4 tsk bagepulver
1/2 dl olie
3 dl mælk
1 æg

De tørre ingredienser blandes sammen i en skål.

Olie og mælk røres i.

Ægget røres i. Dejen piskes godt.

IMG_1091

Vaflerne steges i smør i et vafeljern.

IMG_1090

Så er vaflerne serveringsklar.

IMG_1092

Velbekomme – god søndag.

Kh Maria.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forpremiere på Find Dory