Om (tvungne) legegrupper og udsatte børn

Weekendhygge med halloweenpynt

hoveddoer-halloween

Vi har tilbragt en del tid kreativt gennem de sidste uger med at lave pynt til Halloween. Det er Halloween imorgen, så det var vist også på tide, at vi fik gjort rent og pyntet op igår.

Efter vi var belvet færdige med rengørringen gik børnene og jeg ud og samlede en masse blade i forskellige størrelser og farver – vi fyldte en pose fra nemlig.com med blade, men vi måtte alligevel ud og hente flere efter mørkets frembrud, da der simpelthen ikke var nok til to bladkranse.

Da vi kom op igen hældte vi dem allesammen ud på gulvet og satte os rundt om dem. Jeg tog et langt stykke ståltråd – ca 90 cm, og bukkede en lykke i den ene ende. Fra den spidse ende stak vi bladene på et efter et. Da ståltråden var fyldt med blade stak jeg spidsen igennem lykken og bøjede en lykke af den, så kransen blev rund. Afslutningsvis fik kransen et ophæng og en sløjfe af silkebånd.

halv-bladkrans bladkrans

Det er en ret nem aktivitet, som selv de mindste kan være med til. Oscar synes dog ret hurtigt, at det blev kedeligt, og gik over til sine Duploklodser i stedet for. Cornelia holdt ud og fik lavet sig en flot bladkrans, selvom hun synes det tog lang tid og var lidt kedeligt til sidst.

Cornelia og jeg har også lavet en masse perleplader med forskellige Halloweenmotiver, primært hekse, græskar, spøgelser og flagermus, som I kan se herunder. Perlepladerne står og hænger nu rundt omkring i stuen og pynter så fint.

flyvende-heks-hama-perler lilla-heks-hama-perler graeskar-med-ham-hama-perler graeskar-hama-perler spoegelse-hama-perler venligt-spoegelse-hama-perler heks-hama-perler graeskar-perler-hama flavermus-hama-perler

Happy Halloween!

Kærligst Maria.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om (tvungne) legegrupper og udsatte børn