Buch Copenhagen cardigans med pels

Kastanjedyr

Kastanjetræ med kastanjedyr

Forleden dag samlede Cornelia og Oscar kastanjer på vej hjem fra en legeaftale hos en af Cornelias klassekammerater. Kastanjerne skulle selvfølgelig forvandles til kastanjedyr, hvilket vi har tilbragt det meste af formiddagen med.

Kastanjeedderkopper

Vi har lavet forskellige dyr som edderkopper, fugle, snegle og harer.

Vi har brugt:
Kastanjer
Ahornfrø – de små propeller
Rulleøjne
Piberensere
Tændstikpinde uden svovl
Limpistol
Karton
Orange tusch
Sort Sprittusch
Syl eller et stort søm.

Man behøver ikke alle delene, men kan tilpasse udvalget efter hvad man har lyst til, eller har i skabet. Dette var blot, hvad vi brugte.

Kastanjehare  Kastanjesnegl

Jeg har ladet mig fortælle af pålidelige kilder, at det kan være svært at få limen fra limpistolen til at binde på de glatte kastanjer – jeg lavede huller i kastanjerne med sømmet og kom lim i hullet, så det flød LIDT over, for at give limen en ujævn overflade at binde på. Jeg har ikke haft nogle problemer med, at limen eller tingene gled fra hinanden. På den måde har vi sat øjne, næb og fjer fast. Nogle af piberenserne og tændstikkerne havde ikke behov for lim, men kunne sagtens selv sidde fast i hullerne.

Kastanjefugl   Kastanjefugl2

Efter vi havde produceret alle kastanjedyrene var vi i haven og samle et par grene, lidt kviste med blade på og lidt mos. Vi limede grene sammen og satte dem i en vase, hvorefter vi limede kastanjefuglene og kvistene på. Afslutningsvis lagde vi mos øverst og satte kastanjesnegle og -harer på. Nu står de små kastanjedyr rundt omkring i stuen og pynter så dejlig efterårsagtigt.

Kastanjeedderkop

Kærligst Maria

 

Du kan følge bloggen facebookside lige her, så bliver jeg så glad 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buch Copenhagen cardigans med pels