Børnelitteratur: Astrid Lindgren

Søndagssysler og mormors fødselsdag

Håndklæde med navn

Cornelia skal have sin første idrætstime med omklædning og badning imorgen. Jeg kan huske fra min egen folkeskoletid, at en af pigerne i klassen havde et håndklæde, hvor hendes navn var syet på, og jeg ville så gerne selv have sådan et håndklæde den gang. Så jeg har været kreativ i formiddag og syet sådan et håndklæde til Cornelia.

Håndklæde med navn
Først klippede jeg bogstaverne ud i madpapir, og bagefter i stof, som jeg syede fast på et håndklæde. jeg er fint tilfreds med resultatet og jeg regner ikke med, der opstår nogen tvivl om, hivs håndklæde det er 😉

I går var til min mors 70 års fødselsdag. Det var rigtig hyggelig dag med den nærmeste familie, hvor vi fik snakket, leget og spist lækker mad. Min mor havde bestilt maden hos Slagter Suhr, hvor hun havde fået lov til at ændre i den færdige menu, så den passede helt til os. Vi havde købt en vase fra Kähler med perlemorsstiber og en flot buket blomster til mormor. Jeg er vild med Kählers fine vaser, og denne udgave synes jeg er virkelig elegant og passer godt hjem hos mine forældre. Min mor blev rigtig glad for vasen, hvilket glæder mig meget.

Kählervase med blomster

Cornelia og Oscar har en lege i mormor og morfars have, hvor de samler Ninjasnegle (Vinbjergsnegle) i bedet med de store blade – en leg som de leger hver gang vi er der.

Snegleg i haven.

Begge børn er iklædt tøj fra Molo. Cornelias kjole er fra aw16 kollektionen i printet Winter Meadow. Oscar bluse er også fra Molo, dog en ældre kollektion, aw15, men hans bukser er fra aw16 – også Molo – og jeg synes de er så seje. Bagpå har de øjne og en lynlås som mund – munden kan rækketunge, hvilket jeg synes er SÅ fedt – Oscar vil bare ikke have de rækkertunge.

Molo Asher.

Jeg selv havde en fin layer-layer kjole og cardigan på fra Buch Copenhagen.

FullSizeRender

God søndag derude.

Kærligst Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnelitteratur: Astrid Lindgren