En dårlig mor?

Tivolitur i efterårsferien

halloween-i-tivoli

Vi har familien samlet herhjemme i efterårsferien, hvilket er virkelig fantastisk og også ret tiltrængt, så det nydes i fulde drag.

I går var en tur i Tivoli og se deres flotte halloweentema. Det var, som altid, fint og gennemført med græskar, halmballer, kæmpeedderkopper, katte, fugleskræmsler osv. over det hele.

Cornelia er nu blevet så stor, så hun kan huske traditionen, hvordan vi plejer at gøre – altså de velkendte forventninger til hyggelig tradition. Det varmer mit hjerte og jeg bliver så stolt og glad inden i, når de ting vi som forældre har valgt at præsentere vores børn for og gøre til en tradition, begynder at blive til en fast implementeret del af deres barndom, som bare skal være der – fuldstændig som jeg selv husker traditioner fra min egen barndom.

Oscar er nået det udviklingsmæssige niveau, hvor han begynder at få noget ud af det vi gør. Tidligere har han været så lille, at han mest har været med som medløber, og for ham var det egentlig lidt ligegyldigt, men igår var han virkelig optaget af omgivelser og meget engageret i de forskellige indtryk og aktiviteter – og så var han meget træt og mættet af indtryk, da vi tog hjem.

Det var sådan en dejlig tur i den mest idylliske stil – sådan falder det faktisk også ud nogle gange, hehe.

Kærligst Maria.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dårlig mor?