En tur hos frisøren

Cornelia har fået ny garderobe

hm

….eller et bidrag til den, i hvert fald.

Cornelia har stort set altid gået i MOLO – lige siden størrelse 56. MOLO har altid været mit farvoritmærke til hende, og vi har begge været rigtig glade for farverne, designs, pasform og kvalitet – det er vi skam stadig.

Cornelia har igennem noget tid beundret mit Buch-tøj, og har gerne ville have noget i de farver med blonde og glimmer. Jeg synes desværre ikke, at jeg har kunnet finde noget, som jeg kunne lide og som var i rimelig pris og kvalitet. Men så kom jeg forbi H&M. Jeg forbinder ellers H&M med tøj med masser at Hallo Kitty, Elsa og andre tegnefilmsfigurer som jeg foretrækker på børnenes undertøj og nattøj, men jeg har virkelig fundet nogle fine ting i Buch-farver med blonde og glimmer i børnedesigns og med print.

hm-graa

hm-daadyr

hm-beige-kanin

hm-lyseroed

hm-graa-strikkjole-med-blonde cornelia-hm-lyseroed

Året julekjole 2016!!! med masser af glimmer – også på gulvet, fnis!

hm-taupe-kjole-med-guldglimmer

Noget andet er prisen. Jeg har jo købt alt det her for noget nær det sammen som 2-3 sæt koster, hvis jeg køber MOLO, hvilket jeg faktisk finder ret tiltrækkende, hvis design og kvalitet holder.

Det meste fås på http://www.h&m.com og nogle få dele er købt i H&M i Lyngby.

Kærligst Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur hos frisøren