Forældre er da dumme, er de ik?

Efterår og strikkjoler fra Buch Copenhagen

Efterår og Buch Copenhagen

Idag skriver vi den 2. september 2016 og vi befinder os officielt inde i det begyndende efterår. Noget af det dejlige ved efteråret er den hygge og varme, som efteråret kalder på, når vi rykker indendøre til tæpper og stearinlys, og vi finder efters- og vintertøjet frem, som luner dejligt, og som man kan putte sig lidt i.

Buch Copenhagen er mit favorit tøjbutik til mig selv, og jeg køber det meste af mit tøj her. Der er så mange lækre ting fra både Buch Copenhagens eget mærke og fra andre leverandører i forskellige prisniveauer.

Jeg elsker strikkjoler, og Buch Copenhagen har, efter min mening fået lavet nogle virkelig fine og lækre strikkjoler i efterårskollektionen. Jeg tror strikkjoler bliver det store hit i efteråret og vinteren – i hvert fald for mig.

Fantasia

Fantasia kjolen er en tætsiddende kjole i tynd strik. Der er masser af glimmer-strik i kjolen og den tager sig virkelig fint ud. Fantasia fås i to farver: beige og taupe til 449,-

Leola Beige

Leola kjolen her er superlækker og så smuk. Der er glimmertråde garnet, så den glimter lidt. Leola koster 469,-

Lia Beige

Den lækre Lia kjole er også strikket med glimmertråde i det beigefarvede garn, så det glimter lidt, men ikke for meget. Lia kjolen koster 469,-

Lorenza Beige

Lorenza kjolen er en sød beigefarvet kabelstrikket kjole til 449,-

Jeg glæder mig til efteråret – der er så mange flotte farvet udenfor, når naturen iklæder sig efterårsfarverne. Vi skal helt sikkert i skoven med børnene og samle ting og sager, som vi kan lave kreative ting af, og så skal vi selvfølge rigtig putte os indendøre i tæpper og lækre strikkjoler (formentlig kun Cornelia og jeg), med te og andet hyggeligt.

Kærligst Maria.

 

For god ordens skyld må jeg hellere skrive, at jeg ikke får noget som helst ud af at skrive dette opslag andet end glæden ved at dele det med jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre er da dumme, er de ik?