Missed abortion

En tur hos frisøren

img_1756

På sådan en grå og regnfuld tirsdag, som det var i går, havde jeg bestilt tid hos frisøren. Nu skulle der ske noget nyt, og lokkerne trængte uendelig meget til ordentlig omgang, så ned til Malou med mig.

Malou er frisør i Stender i Lyngby, hvor jeg er blevet klippet, farvet, permanentet, krøllet og klattet igennem de sidste 11 år, kom jeg frem til, da jeg sad og talte sammen.

Jeg havde aldrig rigtig været tilfreds med mit hår, eller resultaterne af, hvad de ellers udemærkede frisører er kommet frem til med mit store kraftige krusede hår. Men så fik jeg en tid hos Malou i Stender i Lyngby – Malou var dengang i lære i salonen. Malou kunne udvikle mirakler og forstod i så høj grad, hvordan jeg gerne ville have mit hår, at jeg gik glad og tilfreds derfra.

To gange har prøvet en anden frisør, og jeg har savnet Malous ekspertise både under og efter klipningen – så jeg er troligt vendt tilbage til Malou igen efterfølgende.

img_1746

Igår fik jeg et par produkter med hjem, som egner sig til tørt hår. Mit hår er meget tørt grundet strukturet i håret, og Malou vurderede, at Bain Thérapiste og Bain Satin 1 fra Kérastase ville kunne gøre underværker som plejende produkter til mit tørre krusede hår – jeg er spændt på at prøve dem.

img_1758

Mine to farvoritprodukter til at sætte krøllerne er Curl up control creme og bounce back spray fra KMS. Især cremen er fantastik at arbejde med, da den har en behagelig konsistens og fremhæver de fine naturlige krøller og fald i mit hår.

img_1760

Dette indlæg er i øvrigt sponsoret af Stender i Lyngby, hvilket ikke påvirker min ærlige vurdering af Malous ekspertise og Stender som salon.

Kærligst Maria.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Missed abortion