Kanelsnegle
Vi batler stadig med sygdom herhjemme og har bare en slatter-søndag, hvor alle er trætte og bare nusser lidt rundt. I løbet af ugen bagte jeg kanelsnegle med børnene, som blev rigtig gode saftige.
Du skal bruge:
50 g gær
3 dl mælk
1 dl olie
1 tsk salt
2 spsk sukker
10 dl mel
1 tsk kardemomme
Fyld:
100 g smør
1 dl sukker
1 spsk kanel
1 spsk sirup
Opløs gæren i mælken.
Tilsæt sukker, kardemomme, olie og salt og rør rundt.
Bland mel i og ælt dejen godt sammen.
Lad dejen hæve i 30 minutter på et lunt sted.
Rør smør, sukker, kanel og sirup sammen i en skål.
Ruldejen ud.
Fordel fyldet på dejen og rul dejen sammen til en lang pølse.
Skær skiver af dejnrullen og læg dem fladt på en bageplade og giv dem et tryk, så de bliver lidt fladere.
Lad sneglene hævne i ca. 20 minutter.
Bag snegelene i ca 20 minutter ved 200 grader – hold øje med dem.
Så er der kanelsnegle.
Velbekomme!
Kærligst Maria.
Ingen kommentarer endnu