Uld i børnegarderoben

Buch Copenhagen cardigans med pels

Cardigans med pels

Jeg har fået et eller andet med tøj med pels. Jeg har i virkeligheden nok flirtet med det igennem nogle år, men nu er blevet til lidt mere. Jeg er af den opfattelse, at pels godt kan blive for prangende og for meget, men i de rette mængder synes jeg det kan være ret lækkert, og så er jeg vild med, at det er et naturmateriale. Jeg vil vise jer tre lærke cardigans med påsyet pels fra Buch Copenhagen, som er mine klare favoritter for tiden.

Den første superlærke cardigan er strikket, hvorefter der er strikket baner af blød kaninpels på. Det er så dejlig blød og lækker af have på, og så er den dejlig varm – jeg bruger den som jakke nu her (ikke, når jeg skal cykle i sådan et blæsevejr som idag, for den er jo selvfølgelig ikke vindtæt), og når det bliver koldere er det helt sikkert en trøje, som jeg vil nyde at have på indendøre. Strikken er fra Buch Copenhagen og fås i tre flotte nuancer til 899,- Den kan købes her og i Buchforretningerne.

Strikket cardigan med kaninpels

De to følgende cardingans er strikket i en blanding der indeholder uld, hvorfor de er dejlig bløde og holder rigtig godt på varmen. På cardigansene er der påsyet en kaninpelskant, som gør begge cardigans helt unikke. Den ene cardigan er med hætte, og har pelskanten siddende på hætten, men den cardigan uden hætte har pelskanten påsyet midtfor og rundt. Begge cardigans fås i to farver og kan købes i Buchforretningerne og på webben: uden hætte og med hætte for 549,-

Strikket cardigan med pels      Strikket cardigan med hætte og pels

Jeg får (selvfølgelig) intet ud af at vise jer dette, bortset fra fornøjelsen af at dele nogle lækre cardigans med jer.

Kærligst Maria

 

Hvis I har lyst, kan I følge bloggens side på facebook her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uld i børnegarderoben