8 Ting jeg gerne ville have vidst inden vi startede i skole.

Børnevinterstøvler

Sorelstøvler

Jeg elsker at shoppe – både til mig selv og til børnene, men jeg H A D E R at shoppe fodtøj – især til børnene. Jeg hader det der med at finde noget man kan lide, som er i en rimelig prisklasse, og så kommer det værste: finde den rigtige størrelse, som passer til deres fødder.

Jeg har trukket den i nogle weekender, fordi jeg hader det og simpelthen hverken har gidet eller kunnet overskue det cirkus med børn, der ikke gider prøve fodtøj, løber væk, skriger og græder, tager fodtøjet af i utide osv osv osv. Nej, der er faktisk ingen af os, der synes om det. Så der skal en ret god motivation til, for at jeg får taget mig sammen til at slæbe børn og mand med til fodtøjs-helvede.

Motivationen kom så forleden dag, da jeg var i Lyngby Storcenter alene. Jeg kom ned i Sportmaster kids og så de have Sorel børnestøvler til 399,- pr. par. Se, det er en motivation jeg kan bruge til noget! Jeg har for det meste givet børnene Ecco-vinterstøvler, men motivationen for at give 750 kr pr. par kan bare ligge i hullet på en 1 krone. Men her kan jeg jo nærmest få to par for den samme pris.

Jeg har altid hørt, at Sorel er tunge støvler, og det er nogle af dem også. Jeg har selv et par Sorel light, som vejer det samme som alle mulige andre vinterstøvler. Der stod et nogle Bundgaard støvler ved siden af Sorel støvlerne, og når jeg tog en støvle i hver hånd, måtte jeg konstatere at de vejede noget nær det samme. Jeg plejer at købe både almindelige vinterstøvler til børnene og et par vintergummistøvler, men jeg forventer at spare vintergummistøvlerne væk i år, da Sorel støvlerne er dækkede af gummi et godt stykke op ad foden. Så vi satte os for at gå derned i dag og lade børnene prøve dem.

Cornelia prøvede først – hun er nemmest, fordi hun er det ældre, har prøvet det flere gange og ved, hvad vi skal være opmærksomme på. Støvlerne sad rigtig godt på hendes fødder og hun gik og løb godt i dem. Så hun endte med et par i str 29.

Cornelias sorel støvler

Oscar var på som den sidste. Han fik støvlen på og gik en tur med Michael i butikken. Vi var meget spændte på netop Oscar, som har nogle motoriske udfordring og ikke skal hæmmes af et par tunge støvler. Det blev han heller ikke i Sorel støvlerne. De sad perfekt på han fødder og underben – bedre end dem han havde fra ecco sidste år, som nok var lige det smalleste. Oscar fik et par i størrelse 28.

Oscars Sorel støvler Oscar sorel støvler såler

Så vi gik meget glade og lettede fra Sportmaster kids med tjekmærker ud for vinterstøvler til begge børn, Y E S ! ! !

Kærligst Maria

 

1 kommentar

  • Lifestylebloggerne

    De er godt nok flotte og søde. Jeg ved selv hvor svært det var at finde noget jeg kunne lide da jeg var barn.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 Ting jeg gerne ville have vidst inden vi startede i skole.