En blog - en helt ny verden...

Fireårs fødselsdag og 40 i feber

Kage

Denne weekend har stået fødselsdags- og sygdommens tegn.
Igår skulle vi holde Oscars fire års fødselsdag med familien. Jeg havde i fredags bagt lagkagebunde, lavet hindbær- og chokolademousse og samlet kagen, som stod og trak  i køleskabet natten over. Nu skulle kagen pyntes og der skulle bages boller. Men da kagen var pyntet kom fødselsdagsbarnet ud i køkkenet og var godt pylret og VARM! Termometeret sagde 38,8 og temperaturen var kun stigende, så vi aflyste fødselsdagsfesten. Oscar og jeg krøb i dobbeltsengen, hvor vi var at finde resten af dagen og aftenen.
Hertil morgen havde han det bedre efter en gang børnepanodil, så vi har fejret ham lidt herhjemme. Han fik sine fødselsdagsgaver i morges. Vi havde købt tre æsker Flexi-Trax med Turtles, hvilket vakte stor glæde hos den lille fødselar. Vi havde besluttet for længe siden, at det var dét han skulle have i fødselsdagsgave, og var heldige da vi var på sommerferie i Holbæk, hvor BR skulle have ryddet op på lageret med Flexi-Trax, så vi fik det med en god rabat, og der blev plads til to ekstra æsker i gavebudgettet.

 

Flexi 1

Flexi 2

God søndag derude.

Skærmbillede 2016-08-01 kl. 21.31.57

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blog - en helt ny verden...