Julekalender i tv 2016

Børnenes brugte tøj

salg-af-boernetoej

Hvad gør I med det tøj, som børnene ikke kan passe mere, men som er i udemærket stand?

Jeg sælger så meget som muligt igen i grupper på facebook eller på trendsales. Jeg har uden tvivl haft størst succes med at sælge tøj fra mærkerne Molo og hummel, og lidt Småfolk og Danefæ, men mest de to første. Jeg synes det er rart at få lidt igen for tøjet, som kan give et tilskud til nyt tøj. Og så er jeg vild med tanken om at tøjet kommer ud til nogle andre børn, som kan bruge det.

Tøj af andre mærker som h&m og Nameit har jeg desværre ikke haft held med at sælge, så det er ofte gået i arv hos min veninde, så hendes datter har fået glæde af det.

Da jeg selv var barn blev det aflagte tøj afleveret i containerne til opsamling af tøj, så andre kunne bruge det. Det synes jeg også er en fin idé, og jeg har da også selv benyttet mig af det. Alternativet er vel at smide det ud. Jeg kan godt lide tanken om at tøjet bliver genbrugt, så vi genbruger vores ressourcer i stedet for brug-og-smid-væk-mentaliteten.

Noget af tøjet fra især Molo er så eftertragtede prints, så prisen bliver ret høj – her snakker vi altså over indkøbsprisen i butikkerne – hvilket ikke er noget jeg selv har prøvet, men en enkelt gang har jeg prøvet, at Cornelias nederdel blive bud op på det samme, som jeg havde givet i butikken. Desværre er der nogle der laver en forretning ud af det og køber stort ind, for at sælge til overpriser, hvilket jeg synes er tarveligt – jo det fungerer faktisk lidt lige som jubilæumsvaserne fra Kähler, hvis du husker det…

Her i den forgangne weekend fik jeg sorteret ud i Oscars tøj og begge børns vinterovertøj. Jeg har fået sat noget af det til salg, og fået solgt størstedelen af det, jeg fik sat til salg.

Nedenfor ses den store bunke af tøj, som jeg endnu ikke har fået sat til salg eller solgt.

salg-af-oscars-brugte-toej

Kærligst Maria.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender i tv 2016