Black friday & Cyber monday

Juledekorationer anno 2016

Adventskrans

1. søndag i adventsweekenden byder selvfølgelig på oppyntning til den vidunderlige julemåned og kreering af adventskrans.

Jeg har i år valgt at vores adventskrans skal være præget af grøn, guld og glimmer – og som noget helt nyt: uden gran, som ellers må siges at være en oplagt klassiker, når der skal anvendes grøn i en juledekoration.

Jeg har anvendt mos, egeføj og husløg. Jeg har placeret fire store guld bloklys, som jeg har købt i Flying Tiger til den nette sum af 15 kr stykket.

I bunden af det store fad ligger der våd oasis. Dette har jeg valgt for at holde planterne friske og mindske brandfareren, der ellers kan opstå ved en knastør juledekoration. Oven på den våde oasis ligger der mos og fire husløg. Oven på mossen har stukket lange stængler egeføj, som ligger viklet rundt oven på dekorationen – jeg har snydt lidt og stukket små klips af ståltråd i til at holde stænglerne fast enkelte steder. Afslutningsvis har jeg langt en masse guldglimmerstjerner, som jeg købte sidste år, “tilfældigt” rundt omkring.

Adventskransen 2016

Jeg plejer at lave et fad med kogler og kugler, som jeg også har lavet i år. Kuglerne er fra Søstrene Grene og kogler mv er købt i Føtex – eller fundet i naturen.

Kogler og kugler

Cornelia har også lavet et par dekorationer i stil med adventskransen.

Cornelias juledekorationer 2016

Kærligst Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black friday & Cyber monday