Pakkekalender 2016 x 2

Black friday & Cyber monday

black-friday-cyber-monday

 

Fredagen efter Thanksgiving er den amerikanske tradition, at butikkerne sælger varerne momsfrit, alt omkring -25%. Det er tradition, som flere og flere danske butikker har taget til sig og giver gode tilbud på deres varer denne særlige fredag. Jeg ser umiddelbart en stigende udvikling i konceptet, hvor flere butikker deltager og giver bedre og bedre tilbud år for år – og det er os der elsker tilbud selvfølgelig rigtig tilfredse med 😉

Cyber monday er så et nyere koncept, hvor webshops laver lignende tilbud mandagen efter Thanksgiving. Min erfaring fra andre år har dog været, at der blev lagt flest kræfter i Black friday, også hos webshops, men jeg har nu set reklame for cyber monday et par steder.

I Danmark er det min oplevelse, at Black friday er løbet lidt løbsk – i hvert fald på nettet, hvor flere butikker har udvidet til black weekend, pre black friday og lignende. Flere sætter ned med 20-25%, som der ofte er alligevel, mens andre laver sæt tilbud eller sætter godt ned med 40-70% på udvalgte varer. Det ændrer lidt det særlige ved black friday, men jeg er nu alligevel vild med tilbud, så bring it on! Jeg skal i hvert fald til black friday i byen og sikkert også på nettet – det kunne jo være rart at få klaret nogle julegaver – og nogle gode tilbud fra Buch Copenhagen, hvor de om fredagen kører en række tilbud og -50% på Rosemunde, Sofie Schnoor og en fin pelsvest i butikkerne og på mandag på webben.

Kærligst Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkekalender 2016 x 2