Cornelia har fået ny garderobe

Pakkekalender 2016 x 2

Jubii, så har jeg fået sammensat pakkekalendre til de to krudsugler herhjemme. Jeg fik selv pakkekalender som barn, og jeg knuselskede den, så det er helt klart en af de traditioner, som det betyder meget for mig at give videre til mine egne børn.

Jeg elsker at lave deres pakkekalendre, så jeg begynder i rigtig god tid – juli/august – med at samle sammen, når jeg ser noget godt. For mig er det vigtigt, at pakkekalenderne indeholder noget, som de hver især kan bruge og bliver glade for.

Jeg har købt pakkernes indhold, da der var tilbud i TOYS’R’US forleden søndag, BR, Søstrene Grene, Flying Tiger.

cornelias-pakkekalender

Cornelias pakkekalender indeholder en del frostting. Frost er stadig et kæmpe hit herhjemme, så der er lidt af hver så som malebøger, bøger, smykker og viskelædere. Cornelia ønsker sig LEGO elves, som hun ikke har noget af endnu, så jeg har købt et par æsker, som jeg deler op i flere pakker – det har jeg gjort før med andet LEGO og det vinder som regel – så længe der varieres med andre ting. Så er der nogle spil, en guldglimmerbog, en fjeder der kan gå på trapper og en fe med hest, som også deles op.

oscars-pakkekalender

Oscars pakkekalender gemmer på dyr, BRIOtog, opgavebog, gammeldaws skolebus, fjeder der kan gå på trapper, Thomas Togbøger og superhelte LEGO. BRIO, LEGO og æsken med dyr deles op i flere pakker, ligesom Cornelias.

Kærligst Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cornelia har fået ny garderobe